Voor de Tofste groepsuitjes in Noord of Midden-Limburg ga je naar Toffedag.nl!

Culinaire wandeling Rundje Horst

Culinaire wandeling Rundje Horst

Ontdek de mooie natuur tussen Sevenum en het centrum van Horst met een smaakvolle wandeling van ongeveer 14 kilometer.

4 uur | Vanaf pp: € 15 | Min. personen: 2

We starten bij lunchroom / bed & breakfast Staatsie 1866 op het station van Horst-Sevenum. Hier serveren onze medewerkers een lekker kopje koffie of thee met een lekkernij. Vervolgens loop je via de natuurlijke omgeving van Hegelsom richting het centrum van Horst, een stuk van ongeveer 7 km. 

Bij lunchroom Beej Mooren staat er een heerlijke kom soep voor je klaar. Na deze pauzeplek loop je via natuurgebied “de Ham” terug naar station Horst-Sevenum, ook ongeveer 7 km. Vervolgens serveren we bij terugkomst een vers belegd broodje of een maaltijdsalade met als afsluiter een lekkernij.

Graag starten in Horst? 
Dat kan! Jullie starten dan met de soep bij beej Mooren. Vervolgens krijg je het broodje of de maaltijdsalade bij Staatsie1866 en sluit bij Beej Mooren af met een kop koffie of thee en een lekkernij. 

Dit Toffe arrangement is mogelijk van maandag t/m zaterdag.

Reserveer direct bij Staatsie 1866:
Bel 077 303 0680 of stuur een e-mail naar info@staatsie1866.nl

Kosten:
2-30 personen: € 15,- p.p.

 

 


Toffedag.nl is hét adres voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Horst, Helden-Panningen, Venlo en Roermond.

Locaties: Beej Mooren Horst | Staatsie 1866

Nieuws

Filter

-
min
max