Toffdag.nl volgt richtlijnen RIVM

Het is een lastige tijd voor iedereen, helaas ook voor ondernemers in onze branche. Het RIVM heeft afgelopen maandag nieuwe maatregelen getroffen ter bestrijding van het Corona-virus gericht op evenementen en samenkomen. Op dit moment zijn alle evenementen met een vergunning/meldplicht verboden tot 1 juni. De activiteiten van Toffedag.nl vallen, op enkele uitzonderingen na, niet onder de vergunning/meldplicht en vallen dus onder overige samenkomsten. Deze zijn tot 20 mei verboden en worden daarna heroverwogen.

Op dit moment bieden we dus geen activiteiten aan tot 20 mei, we bekijken de situatie daarna opnieuw voor de keuzes die we moeten maken. Geen activiteiten is geen omzet maar gezondheid staat natuurlijk voorop dus we nemen geen risico. Op dit moment blijven de geboekte activiteiten voor de periode na 20 mei staan maar kosteloos annuleren is in deze tijd natuurlijk mogelijk. Ook nieuwe reserveringen nemen we graag aan via www.toffedag.nl, info@toffedag.nl of 085-489 8960.

We hopen weer snel toffe activiteiten te mogen aanbieden en hopen jullie na de crisis massaal te ontvangen. Reserveer nu alvast je activiteit voor later dit jaar. Pas op jezelf en denk aan een ander, support your locals!

In de tussentijd werken we verder aan nieuwe activiteiten, heb je tips of ideeën? Laat het ons weten!

Nieuws

Filter

-
min
max