Voor de Tofste groepsuitjes in Noord of Midden-Limburg ga je naar Toffedag.nl!

Railrunner Kinderfeestje Station Horst Sevenum

Railrunner Kinderfeestje Station Horst Sevenum

Vind je het Tof om een reis met de trein maken? Hou je van knutselen en smikkelen? Dan is dit feestje echt iets voor jou!

3 uur | Vanaf pp: € 9,95 | Min. personen: 5

We starten het kinderfeestje bij Staatsie 1866 bij Station Horst Sevenum. Allereerst gaan we een liedje voor de jarige zingen. Vervolgens krijgen jullie ranja en cake om zelf te versieren en uiteraard mogen opeten. Na het smikkelen gaan we een plunjezak knutselen voor in de trein. Jullie krijgen een zakje chips en een pakje drinken mee voor onderweg. 

Jullie gaan samen met de trein naar Venlo en weer terug. Tijdens de treinreis hebben we diverse vragen voor jullie. Antwoorden op deze vragen leveren letters op. Met deze letters kunnen jullie uiteindelijk een woord maken! Lukt het jullie om de letters goed te combineren? Als afsluiter zorgen we voor ranja en poffertjes en een leuke verrassing.

Ideaal voor kinderen van 6 tot 10 jaar, voor zowel jongens als meisjes!

Inclusief:
- Ranja
- Chips
- Cake + versiering
- Poffertjes
- Plunjezak
- Pakje drinken voor tijdens de treinreis
- Verrassing

Exclusief treinkaartje! (prijs Railrunner € 2,50 per kind)

Reserveer direct bij Staatsie 1866:
Bel 077 303 0680 of stuur een e-mail naar info@staatsie1866.nl

 

 


Toffedag.nl is hét adres voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Horst, Helden-Panningen, Maasbree, Venlo en Roermond.

Locaties: Staatsie 1866

Nieuws

Filter

-
min
max