Tour de Familiespel

Tour de Familiespel

Wie is de handigste van de familie? Wie heeft de meeste kennis van de familie? Tijdens het Tour de Familiespel komen we daar achter!

1.5 uur | Vanaf pp: € 15,00 | Min. personen: 15

Zoek je een activiteit die geschikt is voor zowel opa als kleinzoon van 10? En van Tante Truus die wat minder ter been is tot aan drukke oom Harry? Dan ben je bij deze activiteit aan het juiste adres.

We verdelen de familie in teams en jullie nemen het tegen elkaar op met diverse kleine uitdagingen die binnen een bepaalde tijdsperiode voltooid moeten worden. Daarnaast spelen we de Pub Quiz waarbij vragen in diverse categorieën de revue passeren. We kunnen zelfs vragen over jouw familie invoegen zoals “Wanneer zijn opa en oma getrouwd?” of “In welke plaats woont ome Frank” en “Wat was ook alweer de lievelingsmuziek van opa?” Haal herinneringen op en beleef samen een Toffedag.nl! Bij dit arrangement is voor ieder wat wils en dat is wel Tof bij een gevarieerd gezelschap zoals een familiedag

Zitten er kinderen van onder de 10 jaar of jonger in de familie? Dan adviseren we Binnenspeeltuin de Graasj in Roermond of Kinderboerderij Hagerhof in Venlo als de ideale locatie. De kleine kinderen vermaken zich hier prima.

Maak je familiedag compleet met een hapje en drankje, check onze menukaart!

Inclusief:
- Begeleiding
- Ludieke prijs voor het winnende team

Kosten:
15-20 personen: € 15,- p.p.
21 personen of meer: € 13,50 p.p.

 

 


Toffedag.nl is hét adres voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Horst, Sevenum, Helden-Panningen, Venlo, Boekend en Roermond.

Locaties: De Bekkerie Venlo | De Ringoven Panningen | De Graasj Roermond | Hagerhof Venlo

Nieuws

Filter

-
min
max