Toffe Rendiz Tour

Toffe Rendiz Tour

Toffedag.nl is onderdeel van Rendiz. Benieuwd naar onze projecten en het verhaal hierachter? Kom dan eens op bedrijfsbezoek

Vanaf pp: € 19,95 | Min. personen: 10

De Rendiz familie kent inmiddels 12 locaties, 20 projecten en ruim 100 medewerkers. O.a. de Fabriek Maasbree, De Bekkerie in Boekend, De Ringoven en de SIF in Panningen, Staatsie 1866 in Sevenum, Kinderboerderij Hagerhof en Koffieschenkerij Genuujerie in Venlo en de Graasj in Roermond. O.a. Koning Willem Alexander ging jullie voor!

Wat zit er achter Rendiz en hoe is dit alles ontstaan? Dat is te ontdekken tijdens een bedrijfsbezoek. Op alle locaties is een rondleiding of presentatie mogelijk door de initiatiefnemers van Rendiz: Peter Broekmans en Vivian Kersten. 

Combineer het bedrijfsuitstapje met een Toffe activiteit of een vergadering. Informeer eens naar de mogelijkheden. Op basis van jullie wensen stellen we een voorstel op maat samen. 

Kosten:
Op aanvraag

 

 


Toffedag.nl is hét adres voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Helden-Panningen, Venlo, Boekend en Roermond.

Nieuws

Filter

-
min
max