Toffe Groepscombi

Toffe Groepscombi

Bestaat je groep uit diverse leeftijden en zoek je een programma met veel variatie? Vind je het lastig om te kiezen en wil je eigenlijk van alles wat zodat het voor iedereen tof is? Dan is dit dé perfecte activiteit voor jullie!

5 uur | Min. personen: 50

Onze Toffe Groepscombi is vooral gericht op grote groepen. We begrijpen dat het soms lastig kiezen is en dat je rekening moet houden met de samentelling van de groep. De Toffe Groepscombi biedt daarom een mix van; Minute to Win it, Pub Quiz en toffe teamspellen. Geschikt voor teambuilding of gewoon voor de fun. Deze activiteit is prima te combineren met een Tof 3 gangen buffet of barbecue. Bij de Pub Quiz is het mogelijk om eigen vragen over de groep, het bedrijf of familie in te voeren.


We maken arrangementen op maat afhankelijk van jullie budget, inclusief begeleiding en prijsuitreiking. We kunnen met deze activiteit ook op locatie komen. Informeer naar de mogelijkheden! 

Ideaal voor grote groepen vanaf 50 personen!

Inclusief:
- Begeleiding
- Prijsuitreiking met prijsje voor de winnaars 

Kosten: 
Op aanvraag

 

 


Toffedag.nl is hét adres voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Helden-Panningen, Venlo, Boekend en Roermond.

Locaties: De Bekkerie Venlo | De Ringoven Panningen | De Graasj Roermond | Hagerhof Venlo

Nieuws

Filter

-
min
max