Voor de Tofste groepsuitjes in Noord of Midden-Limburg ga je naar Toffedag.nl!

Kookworkshop bij de Fabriek

Kookworkshop bij de Fabriek

Wat is er nou gezelliger dan samen culinair bezig zijn? Dat kan volop tijdens de diverse kookworkshops van de Fabriek Maasbree.

4 uur | Vanaf pp: € 59,50 | Min. personen: 10

Hou je van de Franse keuken? Begin je al te watertanden als je aan verse Italiaanse pasta denkt? Of zou je wel eens tapas willen maken? Kom dit dan leren bij de Fabriek in Maasbree. Onder begeleiding van onze kok leer je hoe je verse ingrediënten verwerkt tot een heerlijk harmonieus gerecht. Uiteraard worden jullie tijdens het koken verwend met lekkere hapjes en een wijntje of een biertje.

Er is keuze uit een kookworkshop Italiaans, Frans en Tapas. Mochten jullie eigen wensen hebben, dan is dit altijd bespreekbaar. In de maanden mei t/m september bestaat er ook de mogelijkheid om een BBQ-workshop te organiseren.

Wij willen jullie graag leren koken, maar vooral willen wij u een onvergetelijke middag of avond bezorgen, vol gezelligheid en plezier. Het hoogtepunt is het gezamelijk genieten van jullie culinaire meesterwerk. De recepten krijg je na afloop mee naar huis!

Kosten:
10-20 personen: € 59,50 p.p. inclusief diner.

 

 


Toffedag.nl is hét adres voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Horst, Helden-Panningen, Maasbree, Venlo en Roermond.

Locaties: De Fabriek Maasbree

Nieuws

Filter

-
min
max