Escape Room Combi

Escape Room Combi

Willen jullie graag een Escape Room boeken maar zijn jullie met een (te) grote groep? Kijk dan eens naar deze Combi Deals.

3 uur | Vanaf pp: € 23,50 | Min. personen: 10

Combineer de Escape Room bijvoorbeeld met een gezellige high tea, een bierplankje of een andere activiteit zoals Minute to Win it, Ik hou van Holland of de Jongens tegen de Meisjes.

Voorbeeld:
Stel je bent met 24 personen en jullie willen een Escape Room spelen. Dan kun je kiezen voor onderstaand programma:
14.00 uur: Ontvangst
14.15 uur: Groep 1 en 2 in de Escape Room, groep 3 en 4 doen activiteit
15.45 uur: Groep 3 en 4 in de Escape Room, groep 1 en 2 doen activiteit
17.00 uur:  Afsluiting en prijsuitreiking

Deze activiteit is o.a. mogelijk bij de Ringoven in Panningen. De kosten voor de Escape Room met 10 personen of meer bedragen bij de Ringoven € 13,50 p.p. De Escape Room in combinatie met een andere activiteit (bijv. Minute to Win it of Ik hou van Holland) kost € 23,50 p.p. 

Alle combinaties zijn ook mogelijk bij de escape room bij de Bekkerie in Venlo. We helpen je graag met het samenstellen van jouw Toffe uitje!

Toffedag.nl heeft een zeer brede doelgroep van jong (vanaf 14 jaar) tot oud. Onze Escape Rooms hebben dan ook als doel om iedereen een Toffe dag te bezorgen. We richten ons op de praktische Escape Rooms, hightech trucjes ga je bij ons niet vinden maar de klok van 60 minuten tikt even snel…

 

 


Toffedag.nl is hét adres voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Helden-Panningen, Venlo, Boekend en Roermond.

Locaties: De Bekkerie Venlo | De Ringoven Panningen | De Graasj Roermond

Nieuws

Filter

-
min
max