Cold Case Venlo met lekkernij

Cold Case Venlo met lekkernij

Wie is de moordenaar, wat was het moordwapen en wat is het motief van deze gruwelijke moord?

2 uur | Vanaf pp: € 19,50 | Min. personen: 12

De nacht die Venlo deed veranderen... Willem-Jan was een opvallende verschijning in Venlo. Hij droeg altijd rode schoenen wat hem de naam "Smaale Roeije" opleverde. Hij werd regelmatig gezien met 3 vrienden die in de omgeving niet als lieverdjes bekend stonden. Op een ochtend wordt zijn lichaam gevonden aan de Maas.

Ruim 15 jaar later heeft de moordzaak de stempel Cold Case Venlo gekregen. Er zijn zo'n 30 verdachten die een relatie hebben tot de moordplek of het slachtoffer. Aan jullie de taak om dit moordspel op te lossen. Wie is de moordenaar? Wat was het moordwapen? En wat is het motief geweest? Vind de aanwijzingen en ontrafel samen alle geheimen. Cold Case Venlo zit bomvol teambuilding zoals communiceren, het verbeteren van je oplossend vermogen, samenwerken én presteren onder tijdsdruk.

Dit moordspel kan met maximaal 20 personen tegelijk gespeeld worden. Naast Cold Case Venlo met lekkernij hebben jullie ook de keuze uit Cold Case Venlo met uitgebreid diner of Cold Case Venlo met drankjes.

Kosten:
12-20 personen: € 19,50 p.p. voor Cold Case Venlo inclusief koffie of thee met een lekkernij.

Toffedag.nl heeft een zeer brede doelgroep van jong (vanaf 14 jaar) tot oud. Onze Escape Rooms hebben dan ook als doel om iedereen een Toffe dag te bezorgen. We richten ons op de praktische Escape Rooms, hightech trucjes ga je bij ons niet vinden maar de klok van 60 minuten tikt even snel…

 


Toffedag.nl is hét adres voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Horst, Sevenum, Helden-Panningen, Venlo, Boekend en Roermond.

Locaties: De Bekkerie Venlo

Filter

-
min
max