Toffedag.nl heeft een groot assortiment met originele en betaalbare groepsactiviteiten voor een vrijgezellenfeest! De Toffe locaties zitten verspreid door heel Limburg, bijvoorbeeld in Horst, Sevenum, Helden-Panningen, Venlo, Boekend en Roermond. Zoek je nog een leuke groepsactiviteit om een vrijgezellenfeest te organiseren zodat de vrijgezel dit feest nooit meer zal vergeten?

Wil je een vrijgezellenfeest organiseren en eens iets anders dan de standaard bierfiets doen? Ga dan touren in een Dafje! Bij het vertoeven en proeven arrangement zit er zelfs koffie, soep en een hoofdgerecht bij inbegrepen. Daarmee kunnen jullie een goede bodem leggen om de vrijgezellendag voort te zetten tot in de late uurtjes.

Vrijgezellenfeest met Pub Quiz

Zoek je iets persoonlijkers? Doe dan met het hele vrijgezellenfeest een Pub Quiz! Een perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest waarbij het ook mogelijk is om persoonlijke vragen aan te leveren over de vrijgezel en zijn of haar vriendengroep. Haal leuke én gênante momenten op en lach samen nog een laatste keer als vrijgezel!

Sportieve vrijgezellendag

Natuurlijk ben je bij ons ook welkom voor sportieve groepsactiviteiten voor een vrijgezellenfeest. Ga een middagje sumo worstelen en kijk wie de sterkste man of vrouw is. Of doe de Go Crazy en ga tijdens je vrijgezellendag op pad om samen de meest komische opdrachten uit te voeren en leg deze vast met de fotocamera. De Go Crazy is gebaseerd op ‘Crazy 88’ en vindt buiten plaats. Na afloop worden alle foto’s geprojecteerd op een beamer tijdens de prijsuitreiking. Zo heb je meteen leuk beeldmateriaal van de vrijgezel voor jullie speech of voordrachtje tijdens de bruiloft!

Kijk ook eens bij onze andere activiteiten om jouw vrijgezellenfeest een originele invulling te geven! Natuurlijk kun je allerlei eet- en drinkarrangementen bijboeken zoals een Toffe BBQ of een arrangement met onbeperkt drank. Zoek je toch iets anders dan wat op deze website te vinden is? Kom eens langs en we stellen speciaal voor jouw vrijgezellenfeest een passend arrangement samen!

 

Filter

-
min
max