Toffedag.nl is hét adres voor een goed verzorgd bedrijfsuitje in Limburg! Ben je op zoek naar een origineel en betaalbaar bedrijfsuitje waar jouw team nog lang over zal napraten? Wil je meer samenwerken of vooral ontspanning tijdens uw bedrijfsuitje? Er zit zeker een passende activiteit, al dan niet met teambuilding, in ons assortiment!

Voor een focus op samenwerken zijn de Toffe Dag Party Mix en Trivia Ultima een perfect optie voor een indoor bedrijfsuitje. Bij de Trivia Ultima kunnen groepen tot wel 40 mensen tegelijk deelnemen. Ook als jullie alleen met je eigen afdeling een bedrijfsuitje wil organiseren zijn onze actieve spellen een leuke en originele manier om samen te werken.

Informeel bedrijfsuitje

Naast samenwerken is de informele sfeer ook belangrijk binnen het bedrijf. Wij hebben ook enkele informelere groepsuitjes die zeker garant staan voor een plezierig bedrijfsuitje. Speel bijvoorbeeld de Pub Quiz waarbij er wel 20 teams tegen elkaar kunnen strijden. Ook is het mogelijk om de quiz te personaliseren door eigen vragen over jullie bedrijf of personeel in te voeren. Ruil na elke ronde van team zodat de afdelingen elkaar ook eens leren kennen in plaats van elkaar alleen telefonisch spreken.

Toffedag.nl heeft nog vele andere groepsactiviteiten die geschikt zijn voor een bedrijfsuitje. Zo is Expeditie Venlo bijvoorbeeld geschikt als jullie actief en outdoor aan de slag willen tijdens je bedrijfsuitje. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden en om een persoonlijk passend arrangement met activiteiten en eten en drinken samen te stellen!

 

 

Nieuws

Filter

-
min
max