Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse familiedag? Dan ben je bij Toffedag.nl aan het juiste adres! Wij denken graag met je mee en hebben mogelijkheden voor zowel een grote als kleine familiedag. Je kunt een indoor familiedag organiseren waarbij je in teams tegen elkaar gaat strijden. Bijvoorbeeld tijdens de Minute to Win it. Of ga tijdens je familiedag in groepen de strijd aan tijdens de Pub Quiz: een Toffe groepsactiviteit waarbij je de mogelijkheid hebt om persoonlijke vragen over je eigen familie of familieleden in te voeren waardoor de quiz speciaal voor jullie gemaakt wordt.

Familiedag in Escape Room

Samen ontsnappen uit een van onze Escape Rooms is ook een leuke groepsactiviteit om tijdens een familiedag te doen. Heb je een grote familie en houden zij van puzzels oplossen en samenwerken? Ook voor een kleinere familie zijn er geschikte Escape Rooms bij Toffedag.nl waar je uit kunt ontsnappen. Alle Escape Rooms bevinden zich bij een horeca-locatie dus je familiedag beginnen of afsluiten met een heerlijke lunch of uitgebreid diner behoort zeker tot de mogelijkheden dankzij onze eet- en drinkarrangementen.

Outdoor familiedag

Ook heeft Toffedag.nl een aantal outdoor activiteiten die geschikt zijn voor een actieve familiedag. Met Wie is de Mol probeer je te achterhalen welk familielid de saboteur is en tijdens de Trivia Ultima voer je tijdens de familiedag de gekste opdrachten uit. Bekijk al onze uitjes en organiseer dit jaar de leukste familiedag die jullie familie ooit heeft gehad!

 

 

Nieuws

Filter

-
min
max