Zoek je een aantal Toffe groepsactiviteiten? Een leuke invulling voor jouw familiedag, bedrijfsuitje, teamuitje of andere groepsactiviteit in Limburg? Toffedag.nl heeft een breed aanbod aan originele en betaalbare groepsactiviteiten die geschikt zijn voor grote en kleine groepen. Jong of oud, actief of culinair, binnen of buiten, Toffedag.nl zorgt voor een passend arrangement voor jouw groepsactiviteit.

In samenwerking met onze horeca-locaties kun je ook een heerlijk eet- en drinkarrangement bijvoegen. Je kunt een groepsactiviteit bijvoorbeeld beginnen met koffie met wat lekkers of een uitgebreide lunch bij een van onze horecalocaties. Of sluit je Toffe groepsactiviteit af met een BBQ of uitgebreid buffet.

Toffedag.nl heeft een uitgebreid assortiment aan indoor groepsactiviteiten zoals verschillende Escape Rooms. Probeer als groep samen te werken en zo te ontsnappen. Er zijn Escape Rooms waarbij grotere groepen tot 32 personen tegelijk kunnen spelen, maar er zijn ook Escape Rooms waar kleinere groepsactiviteiten gehouden kunnen worden voor groepen vanaf 3 personen.

Je kunt ook een indoor groepsactiviteit doen waarbij je in teams tegen elkaar gaat strijden. De Minute to Win it en Pub Quiz zijn leuke groepsactiviteiten waarbij je bij de Pubquiz de mogelijkheid hebt om persoonlijke vragen over je eigen groep of bedrijf in te voeren waardoor de quiz specifiek voor jullie gemaakt wordt.

Of ga lekker naar buiten en speel onze outdoor groepsactiviteiten

 

Nieuws

Filter

-
min
max