Toffedag.nl heeft een breed aanbod aan originele en betaalbare groepsactiviteiten in Limburg. Deze zijn ook uiterst geschikt voor een Toffe dag met teambuilding! Ben jij nog op zoek naar een leuke manier om je jouw teamspirit te versterken? Dan zijn onze teambuilding activiteiten zeer geschikt!

Teambuilding All In

Voor grote teams is een leuke teambuilding activiteit vinden erg lastig, wij hebben de oplossing! Onze Toffe Groepscombi is een middag of avond met 5 uur onbeperkt drankjes, een Tof buffet en een mix van verschillende teambuilding spellen zoals een Pub Quiz, Minute to Win it en diverse andere groepsactiviteiten. Bij de Pub Quiz is het mogelijk om eigen vragen over jullie bedrijf of team in te voeren waardoor de quiz specifiek voor jullie gemaakt wordt.

Geen hele dag weg, maar toch de teambuilding op een originele manier invullen? Dat kan ook met onze groepsactiviteiten waarin verschillende teams tegen elkaar strijden! 

Escape Room

Wil je meer spanning tijdens jouw teambuilding? Laat je dan samen opsluiten in een Escape Room. Jouw team moet heel goed samenwerken om alle raadsels op te lossen en te ontsnappen uit de Escape Room. 

Uiteraard kun je alle teambuilding en groepsactiviteiten combineren met elkaar én met een heerlijk eet- en drinkarrangement! Wij denken graag met je mee om jouw teambuilding zo goed mogelijk te laten slagen voor jouw team!

 

 

Nieuws

Filter

-
min
max