Rat Race Roermond XL Escape Town

Rat Race Roermond XL Escape Town

De ideale Escape Room voor grote groepen in Roermond Escape Town! Zelfs met 32 personen tegelijk mogelijk. 

1,5 uur | Vanaf pp: € 12,50 | Min. personen: 10

Roermond werd in de 16e eeuw opgeschrikt door een enorme brand. De regering stelde goud in het vooruitzicht voor de wederopbouw van de stad. Er ontstond een felle strijd tussen de nonnen, stadsrover Schinderhannes, de heksen en de burgers. Wie de strijd heeft gewonnen? Kraak de codes, ontcijfer de tekens, ontdek de Escape Rooms en win!

Ideaal voor grote groepen!
Deze Escape Room kan met maximaal 32 personen per ronde gespeeld worden. Met grotere groepen maken we 4 teams. We spelen het spel in 4 groepen maar jullie krijgen dezelfde opdrachten, hierdoor ontstaat er een Toffe competitie. Je kunt elkaar zien en horen en tevens heb je zicht op de tussenstand. Ideaal voor teambuilding met collega's, familie en vrienden. De Rat Race is met grote groepen ook goed te combineren met een andere activiteit bijv. Minute to Win itJongens tegen de Meisjes of Ik hou van Holland.

Kosten:
10-20 personen: € 13,50 p.p.
20 of meer personen: € 12,50 p.p.

Rat Race Roermond is gelegen bij de Graasj in Roermond, dichtbij het centrum en het station.

 


Toffedag.nl is hét adres voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Horst, Helden-Panningen, Maasbree, Venlo en Roermond. 

Locaties: De Graasj Roermond

Nieuws

Filter

-
min
max