Miep’s Break In Venlo

Miep’s Break In Venlo

Samen proberen in te breken in plaats van ontsnappen uit een Escape Room. Wie zit er als eerste bij Miep aan de koffie?

1 uur | Vanaf pp: € 13,50 | Min. personen: 10

Vanaf april 2017 starten we met de nieuwste uitdaging: Miep’s Break In, dit keer is het niet de bedoeling om te ontsnappen uit een Escape Room maar proberen in te breken. We splitsen in 2 of 4 groepen. Met jullie inbreek-bende ga je op ontdekkingstocht op het terrein bij Kinderboerderij Hagerhof in Venlo.

Jullie krijgen 60 min. de tijd om in te breken. Vinden jullie de juiste aanwijzingen en kraken jullie de codes? Zitten jullie als eerste aan de koffie in Miep’s Room of worden jullie geklopt door de andere bende… Dat is de uitdaging.

Miep's Break In vindt gedeeltelijk outdoor plaats, vandaar dat we dit Toffe uitje alleen van april t/m oktober aanbieden. Bij slecht weer hebben we alternatieven!

Kosten:
10-20 personen: € 13,50 p.p.
21 personen of meer: € 12,50 p.p.

Toffedag.nl heeft een zeer brede doelgroep van jong (vanaf 14 jaar) tot oud. Onze Escape Rooms hebben dan ook als doel om iedereen een Toffe dag te bezorgen. We richten ons op de praktische Escape Rooms, hightech trucjes ga je bij ons niet vinden maar de klok van 60 minuten tikt even snel…

 

 


Toffedag.nl is hét adres voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Horst, Helden-Panningen, Venlo en Roermond.

Locaties: Hagerhof Venlo

Nieuws

Filter

-
min
max