Escape Room The Classroom Panningen

Escape Room The Classroom Panningen

In een mysterieus leslokaal kregen de kinderen van de Ringoven-medewerkers vroeger les van een strenge juf.

1 uur | Min. personen: 3

Na een korte introductie worden jullie opgesloten in Escape Room The Classroom. Los samen de opdrachten op en zorg dat je binnen 60 min. buiten bent... Achterhaal de namen van de leerlingen, ontdek hun rapportcijfers en kraak de code van de deur. De Escape Rooms in de Ringoven zijn uniek omdat dit geen kamers zijn maar nostalgische ruimtes met een bijzonder spannende geschiedenis.

Ideaal voor grote groepen
Ook grotere groepen zijn uiteraard welkom. Escape Room The Classroom is te combineren met de andere Escape Room in Panningen: De Cluedo Room. We hebben een horeca ruimte waar andere groepen kunnen wachten/borrelen of combineer de Escape Room met een van onze andere activiteiten. 

Kosten:
3-5 personen: € 95,- per Escape Room
> 5 personen: Prijs op aanvraag (de Escape Room zal meerdere malen aangeboden worden)

Wil je voor aanvang of na afloop lekker borrelen? Dan hebben we een Toffe deal voor je!

  • Voor de mannen
    Plankje Gouverneur met 3 kleine speciaal biertjes en 3 mini snacks voor € 5,95 p.p.
  • Voor de dames
    2 consumpties naar keuze inclusief 3 kleine lekkernijen voor € 5,95 p.p.

Toffedag.nl heeft een zeer brede doelgroep van jong (vanaf 14 jaar) tot oud. Onze Escape Rooms hebben dan ook als doel om iedereen een Toffe dag te bezorgen. We richten ons op de praktische Escape Rooms, hightech trucjes ga je bij ons niet vinden maar de klok van 60 minuten tikt even snel…

 


Toffedag.nl is hét adres voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Helden-Panningen, Venlo, Boekend en Roermond.

Locaties: De Ringoven Panningen

Nieuws

Filter

-
min
max