Escape Room "Secret Du Vin" NIEUW

Escape Room "Secret Du Vin" NIEUW

Lukt het jou om de familie Cotillard’s geheime wijn recept te ontdekken binnen 60 minuten?

1 uur | Min. personen: 5

Jaren was de familie Cotillard wereldberoemd vanwege hun heerlijke Merlot. Totdat plotseling de familie besluit om geen wijn meer te produceren en spoorloos verdwijnt. Helaas is tot op de dag van vandaag het geheime recept van deze populaire wijn verloren.

In de wijnkelder heeft de familie een code achtergelaten die het recept van de Merlot vrijgeeft. Alleen….heeft de familie het je niet gemakkelijk gemaakt! Ze hebben talloze puzzels achtergelaten zodat alleen de slimste personen de code van de kluis zullen vinden, waar het recept van de Merlot al die jaren bewaard is gebleven. Lukt het jou om de code te vinden?

Wil je voor aanvang of na afloop lekker borrelen? Dan hebben we een Toffe deal voor je!

  • Plankje Gouverneur met 3 kleine speciaalbiertjes en 3 mini snacks voor € 5,95 p.p.
  • Of twee consumpties naar keuze inclusief 3 kleine lekkernijen voor € 5,95 p.p.

Toffedag.nl heeft een zeer brede doelgroep van jong (vanaf 14 jaar) tot oud. Onze Escape Rooms hebben dan ook als doel om iedereen een Toffe dag te bezorgen. We richten ons op de praktische Escape Rooms, hightech trucjes ga je bij ons niet vinden maar de klok van 60 minuten tikt even snel…”

Inclusief:
- Begeleiding
- Prijsuitreiking

Kosten:
5 - 8 personen: € 99,- 

 

 


Toffedag.nl is hét adres voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Helden-Panningen, Venlo, Boekend en Roermond.

Locaties: De Ringoven Panningen

Nieuws

Filter

-
min
max