Escape Room Bajes Break Out Venlo

Escape Room Bajes Break Out Venlo

De Bajes Break Out Venlo is vernieuwd! Jullie worden verdeeld in 2 groepen en worden opgesloten in een gevangeniscel. Ideaal in combinatie met een buffet of barbecue. 

1 uur | Min. personen: 8

De Bajes Break Out Venlo is vernieuwd! De Escape Room is compleet verbouwd met nieuwe puzzels, een nieuw mysterie en aan jullie de taak om te ontsnappen én te winnen. Het competitie-element (2 teams van max. 10 personen tegen elkaar) maakt het extra Tof!

Na een heftige nacht worden jullie wakker in de wachtruimte van de medische afdeling in de Bajes voor medisch onderzoek. De medische ruimtes zijn identiek: beide groepen spelen dus hetzelfde spel. De Escape Rooms liggen naast elkaar en zijn gescheiden door een gevangenismuur. De geruchten doen de ronde dat het medisch team van de Bajes zich schuldig maakt aan orgaanhandel, maar wat dat met de gevangen te maken heeft…?

Jullie hebben 60 min. de tijd om uit de bajes te ontsnappen. Behendigheid, kennis, teambuilding en samenwerking, het komt allemaal voorbij bij de Bekkerie in Venlo (Boekend).

Ideaal voor grote groepen!
Deze Escape Room kan met maximaal 20 personen per ronde gespeeld worden. Met grotere groepen maken we 4 teams. Zo is de Bajes te combineren met bijv. Minute to Win it, Trivia Ultima of Toffedag Party Mix

Kosten:

0-10 personen: € 125,- per Escape (1 groep)
11-20 personen: € 225,- per Escape (2 groepen)
> 20 personen: Prijs op aanvraag


Klik hier voor ons Eet en Drinkarrangement

Toffedag.nl heeft een zeer brede doelgroep van jong (vanaf 14 jaar) tot oud. Onze Escape Rooms hebben dan ook als doel om iedereen een Toffe dag te bezorgen. We richten ons op de praktische Escape Rooms, hightech trucjes ga je bij ons niet vinden maar de klok van 60 minuten tikt even snel…

 

 


Toffedag.nl is hét adres voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Helden-Panningen, Venlo, Boekend en Roermond.

Locaties: De Bekkerie Venlo

Nieuws

Filter

-
min
max