Voor de Tofste groepsuitjes in Noord of Midden-Limburg ga je naar Toffedag.nl!

Escape Room "Bajes Break Out" Venlo

Escape Room "Bajes Break Out" Venlo

De grootste Escape Room van Noord Limburg! Jullie worden verdeeld in 2 groepen en worden opgesloten in een gevangeniscel.

1,5 uur | Vanaf pp: € 13,00 | Min. personen: 10

Na een heftige nacht worden de bajesgasten wakker in een van de cellen… De cellen zijn identiek: beide groepen spelen dus hetzelfde spel. De rooms liggen naast elkaar en zijn gescheiden door een hek. Zorg dat jouw team als eerste ontsnapt maar praat niet te hard want anders help je het andere team!

Plots verschijnt er een zware jongen in beeld. Jullie hebben 60 min. de tijd om uit de bajes te ontsnappen. Behendigheid, kennis, teambuilding en samenwerking, het komt allemaal voorbij bij de Bekkerie in Venlo (Boekend).

Ideaal voor grote groepen!
Deze Escape Room kan met maximaal 20 personen per ronde gespeeld worden. Met grotere groepen maken we 4 teams. Zo is de Bajes te combineren met bijv. Minute to Win it, Jongens tegen de Meisjes of Ik hou van Holland.

Kosten:

10-20 personen: € 14,- p.p.
21-40 personen: € 13,- p.p.
50 personen of meer: op aanvraag


Opties naast het algemene Eet en Drinkarrangement

 • Bajes stamppot € 12,50 p.p.
  2 soorten stamppot, rookworst, gehaktbal en vleesjus.
 • Bajes borrel & bites € 9,95 p.p.
  Portie bittergarnituur inclusief 3 consumpties (keuze uit bier, fris of wijn).
 • Bajes soep & brood 4,50 p.p.
  Soep van het seizoen met brood en kruidenboter.
 • Bajes lunch € 9,50 p.p.
  Soep van het seizoen met brood en kruidenboter, koffie en thee en belegde broodjes.
 • Bajes snack € 2,50 p.p.
  Keuze uit worstenbroodjes, saucijzenbroodjes of vegetarische quiche.
 • Bajes Party pan € 17,00 p.p.
  Gyrosvlees, mini slavink, varkenshaas spiesje, biefstuk, gemarineerde kipfilet, mini hamburger, brood met kruidenboter, aardappel krieltjes, Parijse worteltjes, paprika, uien, champignons, ananasblokjes, knoflooksaus, cocktailsaus, barbecuesaus en 3 soorten salades (pastasalade, rauwkostsalade, huzarensalade).
 • Bajes buffet € 20,50 p.p.
  Soep van het seizoen met brood en kruidenboter, gegrilde kipspies met saté saus, kroepoek, atjar, gehaktballetjes in tomatensaus, friet, gekookte rijst, verse groenten, 3 soorten salades, vers fruit en een chocolade dessert.

 

 


Toffedag.nl is hét adres voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of ander groepsuitje in Limburg. We bieden betaalbare en originele groepsactiviteiten in bijvoorbeeld Horst, Helden-Panningen, Maasbree, Venlo en Roermond.

Locaties: De Bekkerie Venlo

Nieuws

Filter

-
min
max