Escape rooms

Escape Room Bajes Break Out Venlo

Escape Room Bajes Break Out Venlo

De Bajes Break Out Venlo is vernieuwd! Jullie worden verdeeld in 2 groepen en worden opgesloten in een gevangeniscel. Ideaal in combinatie met een buffet of barbecue. 

De Bekkerie Venlo
1 uur | Min. personen: 8
Escape Room De Cluedo Room Panningen

Escape Room De Cluedo Room Panningen

Bij de Ringoven in Panningen hebben we de Cluedo Escape Room!

Lukt het jullie om deze mysterieuze zaak op te lossen?

De Ringoven Panningen
1 uur | Min. personen: 3
Miep’s Break In Venlo

Miep’s Break In Venlo

Samen proberen in te breken in plaats van ontsnappen uit een Escape Room. Wie zit er als eerste bij Miep aan de koffie?

Hagerhof Venlo
1 uur | Min. personen: 10
Escape Room "Secret Du Vin" NIEUW

Escape Room "Secret Du Vin" NIEUW

Lukt het jou om de familie Cotillard’s geheime wijn recept te ontdekken binnen 60 minuten?

De Ringoven Panningen
1 uur | Min. personen: 5

Escape room - Tekst onder de lijst

Escape Rooms

Toffedag.nl heeft verschillende spannende groepsactiviteiten in Noord en Midden Limburg waaronder een aantal Escape Rooms. Perfect voor een teambuilding activiteit, bedrijfsuitje, familiedag of gewoon als vrienden- of vriendinnendag aangezien jullie als team gaan proberen om binnen 60 minuten te ontsnappen uit een afgesloten ruimte. Alle Escape Rooms zijn indoor oftewel binnen. Miep’s Break In vindt gedeeltelijk outdoor plaats.

Of je team nou bestaat uit vrienden, vriendinnen, familie, collega’s of je sportteam: je zal goed moeten samenwerken om uit een Escape Room te kunnen ontsnappen. Dit doe je door sleutels te zoeken, codes te kraken, puzzels op te lossen en de aanwijzingen op te volgen. Maar de tijd tikt door… Lukt het jullie om alle mysterieuze raadsels op te lossen en op tijd uit de Escape Room te ontsnappen?

Escape Room locaties

De Escape Rooms van Toffedag.nl bevinden zich in Limburg:

  • Roermond
  • Venlo
  • Boekend
  • Helden-Panningen

Escape Rooms voor grote groepen

De Escape Rooms zijn te spelen met kleine en grote groepen: vanaf 3 personen kun je al terecht. Bij een aantal Escape Rooms kun je in kleinere groepen tegelijkertijd tegen elkaar spelen zoals de Bajes Break Out in Venlo en de Rat Race (32 personen tegelijk!) in Roermond. Of combineer de Escape Room met een andere activiteit: Speel bijvoorbeeld met jouw groep Minute to Win itIk hou van Holland of de Jongens tegen de Meisjes terwijl de andere groep uit de Escape Room probeert te ontsnappen en sluit samen af met een hapje of drankje.

De groepsactiviteiten van Toffedag.nl zijn origineel, betaalbaar en goed voor de teambuilding. Dus stel hieronder jouw Toffe Dag samen. Heb je interesse, maar kun je niet precies het juiste programma vinden? We maken graag een voorstel op maat!

 

 

 

Nieuws

Filter

-
min
max