werkervaring

 

Allereerst: Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!

Met je MBO of HBO-papiertje op zak ben je startklaar om de arbeidsmarkt te betreden. Tenminste, dat was de bedoeling. Maar je wordt bij sollicitaties nog afgewezen omdat je te weinig werkervaring hebt. Wat kun je dan gaan doen? Afwachten, onder je niveau gaan werken of een uitkering aanvragen?

Kom dan bij Rendiz een werkervaringstraject volgen. We hebben voor diverse vakgebieden de mogelijkheid om ervaring op te doen. Tijdens het traject zullen ook leerdoelen worden geformuleerd zodat er ook daadwerkelijk getracht wordt de ervaring op te doen. Je bent een volledige medewerker en draait mee in onze teams bestaande uit medewerkers, deelnemers en vrijwilligers. Wij zien jouw werkervaringstraject ook als een investering in de toekomst en beschouwen stagiaires niet alleen als een voordelige arbeidskracht.

Wie belangstelling heeft voor een werkervaringsplek op het gebied van bijvoorbeeld horeca, hospitality, zorg, evenementenorganisatie, recreatie & leisure, animatie, marketing, administratie, groenvoorziening of bouwwerkzaamheden kan een e-mail sturen naar info@rendiz.nl. Vermeld hierbij waarin je bent afgestudeerd en wat voor soort werkervaring je voorkeur heeft. Wij kijken graag welke mogelijkheden er zijn dus wellicht tot snel!

 

 

 

Nieuws

Filter

-
min
max

Eet & drinkarrangement

We verzorgen graag een hapje en een drankje tijdens jouw Toffe dag: van heerlijke bitterballen tot compleet verzorgd buffet. Wat dacht je van een uitgebreide lunch, een Toffe barbecue of een diner met een thema, samengesteld op basis van jouw wensen!

Download hier onze cateringlijst.

Toffedag.nl verzorgt ook graag de catering op je eigen gekozen locatie, bijvoorbeeld tijdens een open dag, jubileum of receptie.

Neem contact met ons op voor een speciaal arrangement op maat.
Bel 085 489 8960 of stuur een e-mail naar info@toffedag.nl

toffekaart thumb

Vacatures

Toffedag.nl is een uniek bedrijf waar diverse groepen uit de samenleving elkaar ontmoeten. Dit houdt in dat ons team bestaat uit jonge mensen, oudere mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Op dit moment zijn we op zoek naar:

  • Toffe collega's om activiteiten te begeleiden op diverse locaties in Noord en Midden Limburg
  • Diverse stagiaires MBO en HBO: Marketing, communicatie, recreatie, leisure of facilitaire dienstverlening
  • Oproepkrachten op onze verschillende locaties

Bekijk hier alle vacatures

Facebook

zo 17 november 2019 19:32

Sinterklaas is weer in het land! En dat betekent: heel veel pepernoten, snoepgoed, marsepein en speculaas 😍 Maar ook: heel veel Toffe groepsuitjes voor in December! Want...... December gaat hard! Willen jullie nog een Tof groepsuitje voor het einde van het jaar? Boek dan snel om teleurstellingen te voorkomen! https://toffedag.nl 🥳

 
zo 10 november 2019 13:08

Of het leuk is bij Toffedag? Jaaaaaaaaaaaaaaaaazeker!! Check de foto’s hieronder en wie weet sta jij op een van deze leuke spontane foto’s! 😁 #groepsuitje #toffedag #rendiz #vrijgezellenfeest #bedrijfsfeest #personeelsuitje #familiedag #kinderfeest #tof #uitjes

 
do 7 november 2019 14:39

Kinderfeestjes bij Toffedag? Jazeker!! Wij hebben een Kinder Escaperoom vanaf 12+ bij De Ringoven in Panningen. Ook Kinderboerderij Hagerhof heeft leuke arrangementen mét heerlijke pannenkoeken. Daarnaast heeft DeGraasj in Roermond een Toffe binnenspeeltuin waar de kids uren lang kunnen spelen! Denk ook aan Minute To Win it Junior die op elke locatie gespeeld kan worden! Zie de onderstaande link: Https://toffedag.nl/kinderfeestjes

 
wo 30 oktober 2019 14:59

Morgen, donderdag 31 oktober is het HALLOWEEN. 🎃🎃🎃 Met welke enge griezel-vrienden zou jij eens onze Escaperoom willen bezoeken? Tag je engste vrienden hieronder in het bericht en boek een van onze enge Escaprooms... 1 uur lang opgesloten zitten... Durf jij het aan??? ☠️ https://www.toffedag.nl/escape-room

 
zo 27 oktober 2019 20:20

Wij hebben een super TOFFE collega erbij! Deze spontane meid komt vanaf november ons team versterken. 💪🏽 Kim van harte welkom in ons Toffedag team, super veel plezier! 🤩 Wij zijn erg blij om jou als collegaatje te verwelkomen!