werkervaring

 

Allereerst: Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!

Met je MBO of HBO-papiertje op zak ben je startklaar om de arbeidsmarkt te betreden. Tenminste, dat was de bedoeling. Maar je wordt bij sollicitaties nog afgewezen omdat je te weinig werkervaring hebt. Wat kun je dan gaan doen? Afwachten, onder je niveau gaan werken of een uitkering aanvragen?

Kom dan bij Rendiz een werkervaringstraject volgen. We hebben voor diverse vakgebieden de mogelijkheid om ervaring op te doen. Tijdens het traject zullen ook leerdoelen worden geformuleerd zodat er ook daadwerkelijk getracht wordt de ervaring op te doen. Je bent een volledige medewerker en draait mee in onze teams bestaande uit medewerkers, deelnemers en vrijwilligers. Wij zien jouw werkervaringstraject ook als een investering in de toekomst en beschouwen stagiaires niet alleen als een voordelige arbeidskracht.

Wie belangstelling heeft voor een werkervaringsplek op het gebied van bijvoorbeeld horeca, hospitality, zorg, evenementenorganisatie, recreatie & leisure, animatie, marketing, administratie, groenvoorziening of bouwwerkzaamheden kan een e-mail sturen naar info@rendiz.nl. Vermeld hierbij waarin je bent afgestudeerd en wat voor soort werkervaring je voorkeur heeft. Wij kijken graag welke mogelijkheden er zijn dus wellicht tot snel!

 

 

 

Nieuws

Filter

-
min
max

Eet & drinkarrangement

We verzorgen graag een hapje en een drankje tijdens jouw Toffe dag: van heerlijke bitterballen tot compleet verzorgd buffet. Wat dacht je van een uitgebreide lunch, een Toffe barbecue of een diner met een thema, samengesteld op basis van jouw wensen!

Download hier onze cateringlijst.

Toffedag.nl verzorgt ook graag de catering op je eigen gekozen locatie, bijvoorbeeld tijdens een open dag, jubileum of receptie.

Neem contact met ons op voor een speciaal arrangement op maat.
Bel 085 489 8960 of stuur een e-mail naar info@toffedag.nl

toffekaart thumb

Vacatures

Toffedag.nl is een uniek bedrijf waar diverse groepen uit de samenleving elkaar ontmoeten. Dit houdt in dat ons team bestaat uit jonge mensen, oudere mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Op dit moment zijn we op zoek naar:

  • Toffe collega's om activiteiten te begeleiden op diverse locaties in Noord en Midden Limburg
  • Diverse stagiaires MBO en HBO: Marketing, communicatie, recreatie, leisure of facilitaire dienstverlening
  • Oproepkrachten op onze verschillende locaties

Bekijk hier alle vacatures

Facebook

zo 15 september 2019 20:10

Hop hop gas d’r op... !! 🚗 Afgelopen zaterdag hadden we 2 groepen voor de ‘lekker maf in de Daf’ tocht! Check hieronder het filmpje van de ‘start’ 🏁

 
vr 13 september 2019 20:47

En dát op vrijdag de 13e........... 👻 Deze groep had maar liefst 4 teams waarvan 2 MOLLEN tijdens het spel NIET zijn geraden! Wat een toppertjes!! Wil jij nu ook het hele spel saboteren? En lijkt het je leuk om het spel: ‘Wie is de Mol’ te spelen? Check dan de volgende link en wie weet mag jij binnenkort alle spellen op de kop zetten bij Toffedag! https://www.toffedag.nl/outdoor/wie-is-de-mol

 
wo 11 september 2019 11:36

*** Collega's voor de zaterdag gezocht *** Is je portemonnee na de vakantie weer aardig leeg? Wil je een extra zakcentje verdienen? Zoek je een tof bijbaantje om te wijnen, wijnen, wijnen of voor de biertjes? Wat dacht je van een tof baantje bij Toffedag.nl? Onze agenda stroomt met name op de zaterdagen erg vol. De werktijden liggen veelal tussen 11.00 en 19.00 dus evengoed lekker uitslapen en daarna weer op stap, ideaal dus! Als weekendkracht van Toffedag.nl let je op bij de Escape Rooms, presenteer je een van onze quizzen of ga je met groepen op pad voor outdooractiviteiten zoals Wie is de Mol en de Go Crazy. We zoeken spontane enthousiaste collega's vanaf 16 jaar uit de regio Venlo, Peel en Maas, Horst aan de Maas en Roermond. Lijkt het je leuk om een groep te begeleiden bij een tof groepsuitje? Wil je daarnaast deel uitmaken van een tof team? Dan ben je van harte welkom! Interesse of meer info? Bel 085-489 8960 App naar 06-22986138 of mail naar info@toffedag.nl Check voor al onze activiteiten www.toffedag.nl.

 
za 7 september 2019 18:48

Onze lieve collega Tessa is weer terug van haar zomer stage. Wij zijn SUPER BLIJ dat je weer terug op de werkvloer bent bij Toffedag! Welcome back lieve Tessa 😁💪🏽 @tessaberghs

 
wo 4 september 2019 16:04

Deze groep heeft afgelopen weekend een prachtige tour mogen maken met de Dafjes! 🚗 Wil jij ook eens een ritje maken in een Oldtimer Daf? En de mooiste gebieden van Noord-Limburg zien? Check dan de volgende link: www.toffedag.nl/outdoor/lekker-maf-in-de-daf