Voor de Tofste groepsuitjes in Noord of Midden-Limburg ga je naar Toffedag.nl!

stef stuntpiloot

 

Kennen jullie het bordspel Stef Stuntpiloot nog? Bij Toffedag.nl hebben we deze in een XL versie!


Stef Stuntpiloot is een bekend spel voor jong en oud en nu ook te spelen bij Kinderboerderij Hagerhof. Stef vliegt steeds langs jouw kippenhok waar nu nog niets in zit, eerst gaan jullie kippen verdienen met diverse spellen. Deze spellen zijn afhankelijk van jouw groep zoals boogschieten, stokpaardenrace of andere teambuilding spellen.

Tijdens het finalespel komen jullie daadwerkelijk in actie om de kippen te beschermen en het vliegtuigje weer omhoog te wippen. Stef Stuntpiloot vliegt, stunt, stuitert en duikt maar raak om jullie kippen om te gooien.

Zitten de beste piloten in jouw team? Zijn jullie het enige team dat nog kippen over heeft? Of hebben jullie na 1,5 uur spelen nog de meeste kippen over? Dan winnen jullie dit Toffe spel! Jouw familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een hilarische dag.

Uiteraard is deze groepsactiviteit ook te boeken als studentenversie, oftewel met drankjes. Informeer naar de mogelijkheden!

Kosten:
16 personen of meer: € 20,- p.p.

Opties naast het algemene Eet en Drinkarrangement

  • Stef Stuntpiloot incl. barbecue € 33,50 p.p.
  • Stef Stuntpiloot incl. barbecue en 8 consumpties € 48,50 p.p.
Stef Stuntpiloot is ook te huur voor jouw eigen evenement. Toffedag.nl verhuurt Stef Stuntpiloot alleen onder begeleiding van onze eigen medewerkers, het enige wat we nodig hebben is een stroomaansluiting. Stef Stuntpiloot kan in snelheid aangepast worden waardoor het spel ook geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Nieuws

Filter

-
min
max

Eet & drinkarrangement

We verzorgen graag een hapje en een drankje tijdens jouw Toffe dag: van heerlijke bitterballen tot compleet verzorgd buffet. Wat dacht je van een uitgebreide lunch, een Toffe barbecue of een diner met een thema, samengesteld op basis van jouw wensen!

Download hier onze cateringlijst.

Toffedag.nl verzorgt ook graag de catering op je eigen gekozen locatie, bijvoorbeeld tijdens een open dag, jubileum of receptie.

Neem contact met ons op voor een speciaal arrangement op maat.
Bel 085 489 8960 of stuur een e-mail naar info@toffedag.nl

toffekaart thumb

Vacatures

Toffedag.nl is een uniek bedrijf waar diverse groepen uit de samenleving elkaar ontmoeten. Dit houdt in dat ons team bestaat uit jonge mensen, oudere mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Op dit moment zijn we op zoek naar:

  • Diverse stagiaires MBO en HBO: Marketing, communicatie, recreatie, leisure of facilitaire dienstverlening


Bekijk hier alle vacatures

Facebook

ma 25 maart 2019 11:51

Ken of ben jij een toffe student die een zakcentje kan gebruiken? Ben jij spontaan, vrolijk en weet je van aanpakken? Durf je voor een groep te staan en maak je er graag een gezellige Toffe dag van? Zoek je daarnaast een toffe (studenten)baan? Dan ben jij degene die we zoeken! We zoeken toffe enthousiaste collega's voor het begeleiden van onze toffe groepsuitjes. Onze agenda stroomt goed vol dus je kan al direct beginnen. Lijkt het je leuk om een pub-quiz te presenteren of een Escape Room te bewaken? Speel je graag Wie is de Mol of stuur je graag mensen op pad? Wacht dan niet langer.... We bieden een toffe baan aan voor de avonden en weekenden. We zoeken collega's in de regio Venlo/Peel en Maas en voor de regio Roermond. Meer info of direct solliciteren? E-mail naar info@toffedag.nl t.a.v. Deveny van den Hoed. P.s. We hebben binnenkort ons eigen toffe teamuitje, daar ben je natuurlijk ook van het welkom!

 
di 19 maart 2019 10:22

🤩 !EVEN VOORSTELLEN! 🤩 Graag stellen wij de volgende collega aan jullie voor: Ricardo! Ricardo is voornamelijk te vinden bij DeGraasj in Roermond. Escaperoom Ratrace XL en Minute to Win it vindt hij het leukst omdat de vechtlust bij deze spellen echt naar boven komt! Zoals hij zelf al zegt: 'Wanneer ga jij het avontuur aan met je vrienden'? Met een groep van 32 personen strijden in een Escaperoom.. Check onze Escaperoom Ratrace XL op: https://bit.ly/2FgfElk en wie weet zien we jou binnenkort strijden met je vrienden! Tot snel bij DeGraasj in Roermond!

 
zo 17 maart 2019 10:11

Yes! We hebben weer een super TOF weekend gehad! Een aantal Toffe foto’s zie je hieronder Ook voor grote groepen ben je bij Toffedag.nl aan het juiste adres! We bekijken graag de mogelijkheden en maken dan een TOF uitje voor jullie op maat. Bekijk eens onze site op: https://toffedag.nl/ En wie weet komen wij een keer bij je langs!

 
di 12 maart 2019 16:41

🤩 !EVEN VOORSTELLEN! 🤩 Dit is Isa, onze allernieuwste collega van Toffedag! Isa vindt de Bajes Break Out bij de @De Bekkerie in Venlo het leukste. Ze vindt het tof om de denkwijze van mensen te observeren. Dit is natuurlijk entertainment voor haar en voor al onze toffe gasten die in de Bajes zitten! Wil jij ook onze Escaperoom Bajes Break Out een keer proberen? Kijk dan eens op de volgende link: https://bit.ly/2HgfX34 En wie weet, kom jij Isa een keertje tegen! 🥳

 
vr 8 maart 2019 11:32

Ken jij al onze collega's al van Toffedag? Binnenkort leer je ze allemaal kennen! Houdt onze Facebook goed in de gaten :D Helaas staan ze niet allemaal op de foto's maar wie weet kom je ze binnenkort wel tegen! Kijk voor al onze activiteiten op: https://bit.ly/2Cr4Kb9 #toffedag #tofteam #tofwerk #collegas