Voor de Tofste groepsuitjes in Noord of Midden-Limburg ga je naar Toffedag.nl!

stef stuntpiloot

 

Kennen jullie het bordspel Stef Stuntpiloot nog? Bij Toffedag.nl hebben we deze in een XL versie!


Stef Stuntpiloot is een bekend spel voor jong en oud. Stef vliegt steeds langs jouw kippenhok waar nu nog niets in zit, eerst gaan jullie kippen verdienen met diverse spellen. Deze spellen zijn afhankelijk van jouw groep zoals boogschieten, stokpaardenrace of andere teambuilding spellen.

Tijdens het finalespel komen jullie daadwerkelijk in actie om de kippen te beschermen en het vliegtuigje weer omhoog te wippen. Stef Stuntpiloot vliegt, stunt, stuitert en duikt maar raak om jullie kippen om te gooien.

Zitten de beste piloten in jouw team? Zijn jullie het enige team dat nog kippen over heeft? Of hebben jullie na 1,5 uur spelen nog de meeste kippen over? Dan winnen jullie dit Toffe spel! Jouw familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een hilarische dag.

Uiteraard is deze groepsactiviteit ook te boeken als studentenversie, oftewel met drankjes. Informeer naar de mogelijkheden!

Kosten:
16 personen of meer: € 20,- p.p.

Opties naast het algemene Eet en Drinkarrangement

  • Stef Stuntpiloot incl. barbecue € 33,50 p.p.
  • Stef Stuntpiloot incl. barbecue en 8 consumpties € 48,50 p.p.
Stef Stuntpiloot is ook te huur voor jouw eigen evenement. Toffedag.nl verhuurt Stef Stuntpiloot alleen onder begeleiding van onze eigen medewerkers, het enige wat we nodig hebben is een stroomaansluiting. Stef Stuntpiloot kan in snelheid aangepast worden waardoor het spel ook geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Nieuws

Filter

-
min
max

Eet & drinkarrangement

We verzorgen graag een hapje en een drankje tijdens jouw Toffe dag: van heerlijke bitterballen tot compleet verzorgd buffet. Wat dacht je van een uitgebreide lunch, een Toffe barbecue of een diner met een thema, samengesteld op basis van jouw wensen!

Download hier onze cateringlijst.

Toffedag.nl verzorgt ook graag de catering op je eigen gekozen locatie, bijvoorbeeld tijdens een open dag, jubileum of receptie.

Neem contact met ons op voor een speciaal arrangement op maat.
Bel 085 489 8960 of stuur een e-mail naar info@toffedag.nl

toffekaart thumb

Vacatures

Toffedag.nl is een uniek bedrijf waar diverse groepen uit de samenleving elkaar ontmoeten. Dit houdt in dat ons team bestaat uit jonge mensen, oudere mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Oproepkrachten voor Toffedag.nl
Diverse stagiaires MBO en HBO: Marketing, communicatie, recreatie, leisure of facilitaire dienstverlening

Bekijk hier alle vacatures

Facebook

di 17 april 2018 15:59

We hebben weer een nieuw onderdeel voor de Miep's Mix bij Hagerhof. Uiteraard ook inzetbaar op je eigen feest op jouw locatie! We hebben de stokpaarden net binnen getest maar we spelen het natuurlijk lekker buiten. Welke springpony daag je uit voor een wedstijdje springen? www.toffedag.nl

 
za 14 april 2018 12:10

Vandaag hebben we letterlijk en figuurlijk volle bak! Vanmorgen kregen we nog telefoontjes voor de Bajes Break Out bij De Bekkerie, deze zit vandaag echter volledig vol. Het is dus volle bak! Ook de Escape Rooms in Roermond en Horst zitten voor vandaag vol. Los van de Escape Rooms hebben we ook diverse andere activiteiten op het programma staan zoals; Jongens tegen de Meisjes, Minute to Win it, Go Crazy en de Cold Case, tof! We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, reserveer tijdig! Check voor al onze opties: www.toffedag.nl

 
di 10 april 2018 10:34
Bekijk alle foto's

Het seizoen is weer in volle gang en dat kunnen we goed merken. Ook onze griezels waren weer van de partij in het Limburgs Museum. Bij deze enkele toffe foto's van afgelopen weekend, staat jullie foto er niet bij? Mail dan even naar info@toffedag.nl.

 
di 10 april 2018 10:23

Het zonnetje is gaan schijnen dus de Dafjes gaan weer rijden! Boek nu dit toffe arrangement! Samen met je groep tour in je nostalgische Dafjes door Noord Limburg. We passeren o.a. De Ringoven, De Bekkerie en Staatsie1866 We hebben 40 Dafjes beschikbaar dus er kunnen zelfs 160 personen tegelijk touren! We bieden het arrangement aan vanaf 12 personen en we combineren het graag met bijvoorbeeld een lunch of barbecue. Meer info: https://bit.ly/2qlBFso

 
ma 2 april 2018 12:28
Bekijk alle foto's

We wensen iedereen een tof Pasen! We hebben weer toffe dagen gehad, jullie ook? Met De Griezelbus waren we dit weekend in Utrecht, met Feestmix.nl hadden we gisteren 3 paashazen rondlopen bij VVV-Venlo en uiteraard mochten we weer diverse groepen ontvangen voor toffe uitjes. Bij deze weer enkele kiekjes. In de rust van de wedstrijd VVV - Fc Twente hadden we ook nog een Paasactiviteit, deze werd gewonnen door dhr. Berden, proficiat!