stef stuntpiloot

 

Kennen jullie het bordspel Stef Stuntpiloot nog? Bij Toffedag.nl hebben we deze in een XL versie!


Stef Stuntpiloot is een bekend spel voor jong en oud en nu ook te spelen bij Kinderboerderij Hagerhof. Stef vliegt steeds langs jouw kippenhok waar nu nog niets in zit, eerst gaan jullie kippen verdienen met diverse spellen. Deze spellen zijn afhankelijk van jouw groep zoals boogschieten, stokpaardenrace of andere teambuilding spellen.

Tijdens het finalespel komen jullie daadwerkelijk in actie om de kippen te beschermen en het vliegtuigje weer omhoog te wippen. Stef Stuntpiloot vliegt, stunt, stuitert en duikt maar raak om jullie kippen om te gooien.

Zitten de beste piloten in jouw team? Zijn jullie het enige team dat nog kippen over heeft? Of hebben jullie na 1,5 uur spelen nog de meeste kippen over? Dan winnen jullie dit Toffe spel! Jouw familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een hilarische dag.

Uiteraard is deze groepsactiviteit ook te boeken als studentenversie, oftewel met drankjes. Informeer naar de mogelijkheden!

Kosten:
16 personen of meer: € 20,- p.p.

Opties naast het algemene Eet en Drinkarrangement

  • Stef Stuntpiloot incl. barbecue € 33,50 p.p.
  • Stef Stuntpiloot incl. barbecue en 8 consumpties € 48,50 p.p.
Stef Stuntpiloot is ook te huur voor jouw eigen evenement. Toffedag.nl verhuurt Stef Stuntpiloot alleen onder begeleiding van onze eigen medewerkers, het enige wat we nodig hebben is een stroomaansluiting. Stef Stuntpiloot kan in snelheid aangepast worden waardoor het spel ook geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Nieuws

Filter

-
min
max

Eet & drinkarrangement

We verzorgen graag een hapje en een drankje tijdens jouw Toffe dag: van heerlijke bitterballen tot compleet verzorgd buffet. Wat dacht je van een uitgebreide lunch, een Toffe barbecue of een diner met een thema, samengesteld op basis van jouw wensen!

Download hier onze cateringlijst.

Toffedag.nl verzorgt ook graag de catering op je eigen gekozen locatie, bijvoorbeeld tijdens een open dag, jubileum of receptie.

Neem contact met ons op voor een speciaal arrangement op maat.
Bel 085 489 8960 of stuur een e-mail naar info@toffedag.nl

toffekaart thumb

Vacatures

Toffedag.nl is een uniek bedrijf waar diverse groepen uit de samenleving elkaar ontmoeten. Dit houdt in dat ons team bestaat uit jonge mensen, oudere mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Op dit moment zijn we op zoek naar:

  • Diverse stagiaires MBO en HBO: Marketing, communicatie, recreatie, leisure of facilitaire dienstverlening


Bekijk hier alle vacatures

Facebook

wo 12 december 2018 20:02

We gaan onze toffe quizzen weer verder uitbreiden, welke knoppen zijn toffer? Je komt ze o.a. tegen bij onze vernieuwde https://bit.ly/2PDHyv6

 
do 6 december 2018 10:32

We hadden het laatst over onze nieuwe locatie..... Soms zeggen beelden meer dan woorden, Tof!

 
wo 5 december 2018 7:39

Voor een nieuwe activiteit zoeken we een handige App ontwikkelaar of iemand die ons hierin kan adviseren? Iemand Tips?

 
ma 3 december 2018 16:28

Zit de Sint te denken om de collega's dit jaar nog een teamuitje te schenken? Wat dacht je van een quiz, Escape Room of een lekkere hap? Gezellig met het team bij bijvoorbeeld Hagerhof. DeGraasj, De Ringoven of De Bekkerie op stap? De Sint hoeft niet meer verder te zoeken en kan gewoon via www.toffedag.nl alles boeken! __________ Bij deze weer een kleine impressie van enkele groepen van aflopen dagen.

 
vr 30 november 2018 10:23

We zijn bezig met de menukaart voor 2019. Wat mag er zeker niet ontbreken? Zuurvlees of Sate? Of hebben jullie nog een andere tip? Bijvoorbeeld nachos! https://bit.ly/2rep7mF