Voor de Tofste groepsuitjes in Noord of Midden-Limburg ga je naar Toffedag.nl!

stef stuntpiloot

 

Kennen jullie het bordspel Stef Stuntpiloot nog? Bij Toffedag.nl hebben we deze in een XL versie!


Stef Stuntpiloot is een bekend spel voor jong en oud en nu ook te spelen bij Kinderboerderij Hagerhof. Stef vliegt steeds langs jouw kippenhok waar nu nog niets in zit, eerst gaan jullie kippen verdienen met diverse spellen. Deze spellen zijn afhankelijk van jouw groep zoals boogschieten, stokpaardenrace of andere teambuilding spellen.

Tijdens het finalespel komen jullie daadwerkelijk in actie om de kippen te beschermen en het vliegtuigje weer omhoog te wippen. Stef Stuntpiloot vliegt, stunt, stuitert en duikt maar raak om jullie kippen om te gooien.

Zitten de beste piloten in jouw team? Zijn jullie het enige team dat nog kippen over heeft? Of hebben jullie na 1,5 uur spelen nog de meeste kippen over? Dan winnen jullie dit Toffe spel! Jouw familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een hilarische dag.

Uiteraard is deze groepsactiviteit ook te boeken als studentenversie, oftewel met drankjes. Informeer naar de mogelijkheden!

Kosten:
16 personen of meer: € 20,- p.p.

Opties naast het algemene Eet en Drinkarrangement

  • Stef Stuntpiloot incl. barbecue € 33,50 p.p.
  • Stef Stuntpiloot incl. barbecue en 8 consumpties € 48,50 p.p.
Stef Stuntpiloot is ook te huur voor jouw eigen evenement. Toffedag.nl verhuurt Stef Stuntpiloot alleen onder begeleiding van onze eigen medewerkers, het enige wat we nodig hebben is een stroomaansluiting. Stef Stuntpiloot kan in snelheid aangepast worden waardoor het spel ook geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Nieuws

Filter

-
min
max

Eet & drinkarrangement

We verzorgen graag een hapje en een drankje tijdens jouw Toffe dag: van heerlijke bitterballen tot compleet verzorgd buffet. Wat dacht je van een uitgebreide lunch, een Toffe barbecue of een diner met een thema, samengesteld op basis van jouw wensen!

Download hier onze cateringlijst.

Toffedag.nl verzorgt ook graag de catering op je eigen gekozen locatie, bijvoorbeeld tijdens een open dag, jubileum of receptie.

Neem contact met ons op voor een speciaal arrangement op maat.
Bel 085 489 8960 of stuur een e-mail naar info@toffedag.nl

toffekaart thumb

Vacatures

Toffedag.nl is een uniek bedrijf waar diverse groepen uit de samenleving elkaar ontmoeten. Dit houdt in dat ons team bestaat uit jonge mensen, oudere mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Op dit moment zijn we op zoek naar:

  • Een Toffe collega voor 3 dagen in de week
  • Diverse stagiaires MBO en HBO: Marketing, communicatie, recreatie, leisure of facilitaire dienstverlening

Bekijk hier alle vacatures

Facebook

ma 16 juli 2018 10:27

Man breekt in bij escape room en kan uitgang niet meer vinden... 🤣 Dat zou jou toch niet overkomen of wel? Jullie kunnen vast binnen een uur weer buiten staan! Bekijk onze escape rooms hier: https://bit.ly/2rY0z4M https://www.ad.nl/buitenland/man-breekt-in-bij-escape-room-en-kan-uitgang-niet-meer-vinden~ab758fe2/

 
vr 6 juli 2018 16:34

 
wo 4 juli 2018 11:11

Twijfel je of het niet te warm is voor buitenactiviteiten? In onze Escape Rooms blijft het ongeveer 20 graden, ideaal dus! We zijn ook in de vakanties 7 dagen in de week geopend! https://bit.ly/2rY0z4M

 
do 28 juni 2018 10:45

Voor een nieuwe activiteit zoeken we 2 defecte diepvrieskisten, daarnaast zoeken we nog oude materialen uit de zorg (denk aan karretjes, infuuspaaltjes etc). Wie kan ons hierbij helpen? Bel 085 489 8960 of mail naar info@toffedag.nl. Alvast bedankt!

 
wo 27 juni 2018 14:47

We hebben vanmorgen even de Stokpaardenrace getest bij Hagerhof. Wie daag jij uit voor een wedstrijdje? Wie mag zichzelf na een uurtje springen de nr 1 springmerrie of de springhengst noemen? Met deze activiteit komen we ook bij jou op locatie! P.s. Is dit ook een ideetje voor een kinderfeestje? Wie maken we hier blij mee?