Kom naar de gezelligste binnenspeeltuin van Roermond en de kinderen beleven een super dag!

De Graasj is elke dag open en biedt speelruimte voor 150 kinderen. Heerlijk klimmen, klauteren en ravotten. Het enorme speeltoestel zorgt gegarandeerd voor veel speelplezier en is geschikt voor kinderen tot 10 jaar. Tevens zijn er een peuter-speelruimte voor de allerkleinsten en aparte kindertoiletten aanwezig.

Terwijl de kinderen zich lekker uitleven, kunnen de volwassenen genieten van een drankje of een lekkere snack. Geen zin om na een fijne dag uit nog thuis te koken? Blijf dan gezellig eten in ons restaurant. Hoe fijn is dat! De Graasj is hierdoor de ideale locatie voor bijvoorbeeld schoolreisjes, kinderfeestjes en communiefeestjes.

10-rittenkaart

Naast een dagkaart en een jaarkaart is het ook mogelijk om een 10-rittenkaart te kopen. Deze is niet persoonlijk geregistreerd, dus ook door broertjes, zusjes en vriendjes te gebruiken. Ook leuk als verjaardagskado.

 

 

Nieuws

Filter

-
min
max

Eet & drinkarrangement

We verzorgen graag een hapje en een drankje tijdens jouw Toffe dag: van heerlijke bitterballen tot compleet verzorgd buffet. Wat dacht je van een uitgebreide lunch, een Toffe barbecue of een diner met een thema, samengesteld op basis van jouw wensen!

Download hier onze cateringlijst.

Toffedag.nl verzorgt ook graag de catering op je eigen gekozen locatie, bijvoorbeeld tijdens een open dag, jubileum of receptie.

Neem contact met ons op voor een speciaal arrangement op maat.
Bel 085 489 8960 of stuur een e-mail naar info@toffedag.nl

toffekaart thumb

Vacatures

Toffedag.nl is een uniek bedrijf waar diverse groepen uit de samenleving elkaar ontmoeten. Dit houdt in dat ons team bestaat uit jonge mensen, oudere mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Oproepkrachten voor Toffedag.nl
Diverse stagiaires MBO en HBO: Marketing, communicatie, recreatie, leisure of facilitaire dienstverlening

Bekijk hier alle vacatures

Facebook

zo 17 december 2017 11:17
Bekijk alle foto's

Dat onze gasten uit alle windstreken van Nederland komen is geen verassing meer. Gasten uit Duitsland en België komt regelmatig voor maar gasten uit Frankrijk en Italië blijft uniek. Super tof en merci voor jullie bezoek! Bij deze weer enkele foto's van afgelopen dagen, staat jullie foto er niet bij? Bel of mail!

 
wo 13 december 2017 12:38

Testgroepen voor begin 2018 gezocht! De Bekkerie in Boekend krijgt vanaf 2018 vanwege het succes van de Bajes Break out een nieuwe activiteit namelijk Cold Case Venlo.... Venlo werd in 2002 opgeschrikt door een mysterieuze moord aan de Maaskade. Ondanks de inzet van tientallen rechercheurs is de moord nooit opgelost. In 2018 wordt de zaak opgepakt door het Cold Case Team, maar let op, er is ook ander Cold Case Team bezig om de zaak op te lossen. Ontdekken jullie alle aanwijzingen? Sporen jullie de dader op? Achterhalen jullie het motief? Ontdekken jullie de meeste details? Of wint toch het andere Cold Case Team? De activiteit is volledig nieuw, we zoeken testgroepen die het spel gratis willen spelen in januari. Door deze testgroepen kunnen we Cold Case Venlo nog scherper maken. De Bajes Break Out blijft natuurlijk gewoon bestaan we krijgen we dus nog meer mogelijkheden voor grote groepen. Check https://toffedag.nl/ voor alle opties! Wil je gratis komen testen? Like onze pagina en laat weten met wie je wilt komen testen. We zoeken 3 testgroepen met minimaal 8 personen, datum en tijden overleggen we met de winnaars! Op 20 - 12 maken we de winnaars bekend.

 

25

25

18

ma 4 december 2017 9:35

Ben je scherp op de vroege maandagmorgen? Welke 2 Rendiz initiatieven komen in de samenvatting van VVV-Venlo AZ voorbij?

 
di 28 november 2017 9:08
Bekijk alle foto's

Nieuw record voor de Cluedo Room Panningen! Afgelopen weekend is er een nieuw record neergezet bij de Cluedo Escape Room in Panningen (zie foto). De inspecteurs hadden duidelijk een doel voor ogen en hadden de moord zeer ruim binnen de tijd opgelost! Proficiat! Wie durft de uitdaging aan om de tijd nog scherper neer te zetten? Met dit grijs en nat weer is een indooruitje natuurlijk ideaal. We hebben een ruim aanbod aan indooruitjes. Wil je gezellig het jaar afsluiten met je collega's? Dat kan op al onze locaties, ook in combinatie met eten en drinken!

 
ma 27 november 2017 10:50

Afgelopen zaterdag mochten we wederom de Sinterklaasviering voor SeaconLogistics organiseren bij De Fabriek Maasbree. Het was weer een toffe dag http://bit.ly/2jrvTl0 Inmiddels staat de 1e reservering voor 2018 ook weer in het grote boek. Meer info? www.toffedag of 085 489 8960