GoodOldTimes

Wil jij voor even terug naar de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw? Dat kan op zondag 8 oktober van 11.00 tot 18.00 uur in de voormalige SIF hallen in Panningen. Onder naam “Good Old Times” worden diverse oude auto’s, brommers, jukeboxen e.a. vintage items getoond. Ook is er een markt met diverse stands zoals LP’s, kunstvoorwerpen, woonaccessoires, hippieproducten en talloze andere retro spullen. Kom op je gemak rondkijken en snuffelen onder begeleiding van een hapje en drankje en de lekkerste ‘60s en ‘70s muziek. Ook voor kinderen is er genoeg te zien en te beleven. De SIF hallen zijn overdekt dus een leuke dag voor jong en oud, ook als het regent. De entree is € 3,- per persoon, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.


In de voormalige SIF hallen (Industrieterrein 4 in Panningen) worden komend najaar diverse evenementen georganiseerd door Toffedag.nl. Toffedag is een evenementenbedrijf wat gevestigd in de SIF, evenals sociale onderneming Rendiz waar Toffedag.nl een onderdeel van is. Een ander evenement wat jaarlijks terugkeert is “de Stijl Market”, dit jaar gepland op 12 november 2017.

Maar we starten met Good Old Times op 8 oktober. Dus keer voor een dagje terug in de tijd en laat je meeslepen door de vintage sfeer van toen. Sleep je partner de dansvloer op en geniet van de hippiesfeer. Niet alleen voor de liefhebber, maar voor de gehele familie. Peace!

Gezocht : Trotse auto/brommer bezitters & standhouders

Ben jij in het bezit van een ‘60s of ‘70s auto? Een oude VW Kever, Dafje, Zundapp, Kreidler of andere oude auto? Wil jij deze tijdens ons evenement kosteloos showen aan het publiek? Of je heb interesse in de huur van een stand voor de verkoop van 60s of 70 producten? Stuur dan een e-mail naar evenementen@toffedag.nl

 

 

Nieuws

Filter

-
min
max