Wij zijn op zoek naar een creatieve en leergierige student die een grafische opleiding op MBO of HBO niveau volgt (3e of 4e leerjaar). Een stagiaire is bij ons een collega die meedraait met de dagelijkse werkzaamheden. Van beginconcept tot drukklaar bestand, je zal in het hele proces meedoen. Je mag meewerken aan al onze promotiematerialen zoals flyers, folders en posters. Maar ook door het maken van online nieuwsbrieven en website-berichten kun je bij ons veel leren.


Je hebt kennis van de programma’s Indesign, Photoshop en Illustrator, je bent leergierig en kan bestanden drukklaar maken. Je hebt passie voor je vak en vindt het leuk om samen met anderen verrassend werk te maken wat binnen de bestaande huisstijlen past. Enige HTML-kennis en ervaring in het schrijven van reclameteksten is een pré.

Interesse?
Mail je cv, portfolio en motivatie naar Karin Jeuken: k.jeuken@rendiz.nl

Nieuws

Filter

-
min
max

Eet & drinkarrangement

We verzorgen graag een hapje en een drankje tijdens jouw Toffe dag: van heerlijke bitterballen tot compleet verzorgd buffet. Wat dacht je van een uitgebreide lunch, een Toffe barbecue of een diner met een thema, samengesteld op basis van jouw wensen!

Download hier onze cateringlijst.

Toffedag.nl verzorgt ook graag de catering op je eigen gekozen locatie, bijvoorbeeld tijdens een open dag, jubileum of receptie.

Neem contact met ons op voor een speciaal arrangement op maat.
Bel 085 489 8960 of stuur een e-mail naar info@toffedag.nl

toffe landkaart 365x565

Vacatures

Toffedag.nl is een uniek bedrijf waar diverse groepen uit de samenleving elkaar ontmoeten. Dit houdt in dat ons team bestaat uit jonge mensen, oudere mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Oproepkrachten voor Toffedag.nl
Diverse stagiaires MBO en HBO: Marketing, communicatie, recreatie, leisure of facilitaire dienstverlening

Bekijk hier alle vacatures

Facebook

woensdag 18 oktober 2017 12:55

2

0

1

dinsdag 17 oktober 2017 9:54

Herfstvakantie, wat wil je gaan doen met de kids? Wat dacht je van een bezoekje aan de griezelbus....?

De bus gaat vandaag naar Horst centrum. We staan van 11.00 - 14.00 bij beej Mooren in Horst. Koop een toegangskaartje bij beej Mooren en speel de quiz! Met wie kom je?

 

4

0

1

dinsdag 10 oktober 2017 12:17

Toffe typetjes op deze toffe dag!!

 

18

0

0

dinsdag 10 oktober 2017 10:37

Wij zoeken een kok met potentie!
Ben jij iemand die al startend als kok bij Rendiz, op korte termijn wil doorgroeien naar locatie verantwoordelijke? Heb jij een goede dosis inzet, motivatie en leergierigheid? Én heb je affiniteit met het werken met onze deelnemers bestaande uit mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt? Kijk dan op http://bit.ly/2i1uILH

 

0

0

0

maandag 9 oktober 2017 21:48

18

0

3