Kom naar de gezelligste binnenspeeltuin van Roermond en de kinderen beleven een super dag!

De Graasj is elke dag open en biedt speelruimte voor 150 kinderen. Heerlijk klimmen, klauteren en ravotten. Het enorme speeltoestel zorgt gegarandeerd voor veel speelplezier en is geschikt voor kinderen tot 10 jaar. Tevens zijn er een peuter-speelruimte voor de allerkleinsten en aparte kindertoiletten aanwezig.

Terwijl de kinderen zich lekker uitleven, kunnen de volwassenen genieten van een drankje of een lekkere snack. Geen zin om na een fijne dag uit nog thuis te koken? Blijf dan gezellig eten in ons restaurant. Hoe fijn is dat! De Graasj is hierdoor de ideale locatie voor bijvoorbeeld schoolreisjes, kinderfeestjes en communiefeestjes.

10-rittenkaart

Naast een dagkaart en een jaarkaart is het ook mogelijk om een 10-rittenkaart te kopen. Deze is niet persoonlijk geregistreerd, dus ook door broertjes, zusjes en vriendjes te gebruiken. Ook leuk als verjaardagskado.

 

 

Nieuws

Filter

-
min
max

Eet & drinkarrangement

We verzorgen graag een hapje en een drankje tijdens jouw Toffe dag: van heerlijke bitterballen tot compleet verzorgd buffet. Wat dacht je van een uitgebreide lunch, een Toffe barbecue of een diner met een thema, samengesteld op basis van jouw wensen!

Download hier onze cateringlijst.

Toffedag.nl verzorgt ook graag de catering op je eigen gekozen locatie, bijvoorbeeld tijdens een open dag, jubileum of receptie.

Neem contact met ons op voor een speciaal arrangement op maat.
Bel 085 489 8960 of stuur een e-mail naar info@toffedag.nl

toffe landkaart 365x565

Vacatures

Toffedag.nl is een uniek bedrijf waar diverse groepen uit de samenleving elkaar ontmoeten. Dit houdt in dat ons team bestaat uit jonge mensen, oudere mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Op dit moment zijn we op zoek naar:

Oproepkrachten voor Toffedag.nl
Diverse stagiaires MBO en HBO: Marketing, communicatie, recreatie, leisure of facilitaire dienstverlening

Bekijk hier alle vacatures

Facebook

woensdag 18 oktober 2017 12:55

2

0

1

dinsdag 17 oktober 2017 9:54

Herfstvakantie, wat wil je gaan doen met de kids? Wat dacht je van een bezoekje aan de griezelbus....?

De bus gaat vandaag naar Horst centrum. We staan van 11.00 - 14.00 bij beej Mooren in Horst. Koop een toegangskaartje bij beej Mooren en speel de quiz! Met wie kom je?

 

4

0

1

dinsdag 10 oktober 2017 12:17

Toffe typetjes op deze toffe dag!!

 

18

0

0

dinsdag 10 oktober 2017 10:37

Wij zoeken een kok met potentie!
Ben jij iemand die al startend als kok bij Rendiz, op korte termijn wil doorgroeien naar locatie verantwoordelijke? Heb jij een goede dosis inzet, motivatie en leergierigheid? Én heb je affiniteit met het werken met onze deelnemers bestaande uit mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt? Kijk dan op http://bit.ly/2i1uILH

 

0

0

0

maandag 9 oktober 2017 21:48

18

0

3